Kildedåb 2018

REFERAT FRA DÅB VED KILDEN   29. MAJ 2018

 Otte Søstre og Brødre var mødt frem til den årlige dåb/gendåb ved Kilden.

Desuden var en ”aspirant” mødt op, for at deltage i ”festlighederne” omkring dåben, og for at blive testet om sin viden omkring det at samle ting i naturen for at lave endram på det.Vi startede som sædvanlig med at grille vores medbragte lækkerier af forskellig slags, alt imedens vi drøftede aftenens forestående begivenheder.Efter spisningen gik vi til den mere alvorlige del af vores møde.

 Den første ting vi skulle starte med, var at aspiranten skulle prøve at bestå optagelsesprøven, hvilket han gjorde med glans.

 Så gik vi i gang med selve dåben, og startede med at døbe det nye medlem af Logen. Han blev af Ceremonimesteren døbt Broder Birk, som i fremtiden vil være hans navn i Logen.

Alle fremmødte Søstre og Brødre ønskede at bekræfte deres dåb for endnu et            år. Efter lidt snakken frem og tilbage om hvorvidt de enkelte havde gjort sig fortjent til dette, var der stor enighed om at alle kunne blive gendøbt.Dette blev af Ceremonimesteren gennemført med den sædvanlige stil. Han var på grund af det særligt varme vejr (og af ren godhed) særlig gavmild med det dejlige friske vand fra Kilden, hvilket alle nød med største velbehag.

 Efter ceremonien var det tid til at mødes omkring kaffebordet, hvor der foruden kager, også var mulighed for at smage på nogle af de medbragte smagsprøver.

Dette indlæg blev udgivet i Referater. Bogmærk permalinket.