Kildedåb

Gyrstinge-sø

Referat Kildedåb 11.05.17   

Hej Søstre og Brødre

Vel mødt ved Kilden var det meningen at vi skulle grille nede ved sø kanten som vi plejer. Desværre blæste der en kold vind ind fra søen, så vi blev enige om at finde et lunere sted. Det blev så oppe på parkeringspladsen i nærheden af bilerne. Der var udmærket, men vi savnede bænken ved søen. Det blev også klaret, da der var flere der havde taget lidt borde og bænke med. Vi fik sat gang i grillen og der blev fundet gode ”sager” frem fra poser og kasser. Medens vi ventede på at grillen blev varm nok fik vi mulighed for at smage Broder Humle´s hjemmegjorte øl. Det havde han gjort rigtig godt. Det var en dejlig mørk øl på 6,1 %, med rigtig god smag. Humlehyl var den blevet døbt, og det passede fortrinligt til indholdet.

Nå, men nu var grillen blevet varm nok, og alle gik i gang med at tilberede maden. Der duftede af mad i hele skoven, og vi fik spist det medbragte mens vi smagte på andre ting der var blevet ”fremstillet” af deltagerne.

 Så var det tid til ”påklædning” og ned til Kilden. I alt 10 Søstre og Brødre var mødt op. Alle ønskede, efter gruppens godkendelse af hver enkelt, gen dåb – så ceremonimesteren havde en travl aften.

”Søster Ida” fik taget nogle gode billeder af hele forløbet. Tak for det.

Tilbage på parkeringspladsen drak vi den sidste kaffe og nød lidt kager til. Dem der ikke skulle køre hjem, havde mulighed for eftersmagning.

Vi sagde farvel og på gensyn den 19. august hvor vi skal på familietur til Feddet ved Præstø. Vi mødes på Rævebakken på Næstvedvej på den anden side af Susåen kl. 10 og følges ad der fra. Vi må se om vi finder nogle ”ting” vi kan bruge. Husk madpakkerne.

 Den 9. september skal vi fejre logens 10 års fødselsdag. Det bliver hos Broder Rønnebær, som har lovet at lægge hus til. På Familieturen kan vi aftale nærmere om hvordan vi skal fejre det.

 10.grad

Broder Pors

Broder Slåen

Søster Hyldeblomst

Søster Solstik

9. grad

Broder Hvidtjørn

Broder Salvie

8. grad

Søster Sødskærm

Broder Perikum             

7. grad

Broder Pil

6. grad

Broder Rønnebær

5. grad

Broder Havtorn

Broder Hææg

3. grad

Broder Kræge

2. grad

Broder Humle

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.